Surinaamse Keuken
Hoofdgerecht
- Nasi
- Bami
- Roti
- Witte Rijst
Soupen
- Saoto Soup
- Pinda Soup
- Verse Champignons Soup
Broodjes
- Kip Kerrie
- Ketjap Kip
- Tja Sieuw Kip (Rode Saus)
- Bakkeljauw (Gepekelde Vis)
- Soja/Tempe
Vleesgerechten
- Pom (Aardknol met Vlees)
- Kip Ketjap
- Kip Tjasieuw (Rode Saus)
- Kip Kerrie
- Doks (eend)
Visgerechten
- Bakkeljauw (Gepekelde Vis)
- Telo (Gepekelde Vis met Cassave)
- Trie (Gepekelde Vis)
- Bokking (Gerookte Vis)
- Haring (Surinaamse)
Vega gerechten
- Kousenband (Taugé of Doppertjes)
- Aardappel Kerrie
- Karhi (Gele Erwten)
- Pompoen
- Mix Daal (Gele Erwten/Linsen)
- Aardappel met Aubergine
- Aubergine met Kikkererwten
- Tjatnie (Chutey)
- Aardappel met Kousenband
- Aardappel met Spitskool
- Petjil
Snacks
- Baka Bana (3st. Per persoon)
- Bara
- Loumpia
- Pastei
- Semosa
- Vis balletjes
- Saté (3st. Per persoon)
- Bojo
- Broodtaart
- Fiadoe
Overige Keuken
- Diverse Soorten Pasta met Kip of Zalm en Groente
-Penne
-Macaroni
-Spaghetti
-Tagliatelle
-Fusilli
-Tortellini
-Farfalle
- Aardappel Partjes/Krieltjes met Gefrituurde Kip en Groente
- BBQ Vlees





